1-op-1 Coaching

Samen persoonlijke doelen behalen

KennisConnect button tijd voor 100 procent werkplezier

1-op-1 coaching voor ambitieuze zorgprofessionals

Wil je meer inzicht in je eigen handelen en blijven groeien als zorgprofessional? Naast bijeenkomsten voor het hele managementteam van zorgorganisaties, biedt KennisConnect ook persoonlijke 1-op-1 coaching trajecten. Tijdens een coaching traject werken we samen aan het behalen van jouw persoonlijke doelen, krijg je inzicht in je eigen doen en laten en leer je op een andere manier naar jezelf te kijken. 

Al onze bijeenkomsten zijn:

Waarom KennisConnect?

Kleinschalige interactieve nascholing

Hoge waardering van eerdere deelnemers

Altijd met respect voor alle deelnemers

Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Geaccrediteerd en direct toepasbaar

1-op-1 Coaching voor ambitieuze zorgprofessionals

Tijdens een coaching traject werken we samen aan het behalen van jouw persoonlijke doelen. Een doel kan zijn om bijvoorbeeld beter te communiceren, maar ook om weerbaarder te worden of assertiever. Samen bepalen we de persoonlijke doelen van het coaching traject. Eventueel aangevuld met het doel van de opdrachtgever.

Veilige en vertrouwde omgeving

We hechten grote waarde aan een veilige en vertrouwde omgeving tijdens het coaching traject. Om te kunnen reflecteren is het namelijk van essentieel belang dat je volledig jezelf kunt zijn. Soms vragen we je om tijdens een van de sessies een stapje buiten je comfortzone te gaan. Zo leer je aanspraak te doen op ‘andere delen’ van jezelf en verruim je je kijk op situaties.

Vanzelfsprekend staan we voor een persoonlijke benadering en een open sfeer.

Praktische informatie

Een traject bestaat uit 5 tot 10 sessies van ongeveer 1,5 uur. We bieden coaching in een veilige omgeving buiten de eigen werkplek. De sessies zijn vertrouwelijk, we delen de inhoud van de sessies niet met de opdrachtgever. De 1-op-1 coaching wordt begeleid door Marlies of Rianne. We zorgen voor een gestructureerd verloop met een persoonlijk karakter. Tijdens de sessies gaan we aan het werk met de onderstroom, dus alles wat je niet ziet. Door dat te doen, zal het gedrag dat je wel ziet (de bovenstroom) ook veranderen.

Heb je interesse in een 1-op-1 coaching traject?

Heb je interesse in een 1-op-1 coaching traject? Of wil je meer informatie of gewoon even sparren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! We horen graag waar je naar op zoek bent en denken met je mee! Je kunt ons bereiken door te bellen of een whatsapp te sturen naar ons telefoonnummer: 0529-224009. Stuur je liever een e-mail? Dat kan via: info@kennisconnect.nl of vul ons contactformulier in. Dan nemen we je zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je samen met je team werken aan jouw functioneren en dat van het team? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van intervisie.

"Wat heeft je team aan theorie als ze het niet kunnen toepassen in de praktijk?"

KennisConnect slaat bruggen tussen de praktijk en theorie. Benieuwd hoe wij dat doen? We vertellen je er graag over!