Agenda

Voor als je op zoek bent naar een training op korte termijn

KennisConnect button tijd voor 100 procent werkplezier

11 maart

icon teamtrainingen voor zorgteams

Teamtraining

Contra-indicaties in de apotheek, wat moet je ermee?

Voor veel teams is het onduidelijk wat contra-indicaties (CI’s) betekenen en hoe je ze afhandelt. Denk bijvoorbeeld aan de contra-indicatie leverfunctiestoornissen, hartfalen of de CYP enzymen. Wat is de betekenis en wat doe je hiermee in de afhandeling? Wat is jouw rol als apothekersassistent omtrent contra-indicaties?

14 maart

icon masterclasses voor apothekers

Apothekers

Wat is jouw positie in het zorgveld?

Tijdens deze training staat de vraag “Wat is jouw positie in het zorgveld?” centraal. Dit is best een lastige vraag. Hoe ziet het zorgveld eruit? Weet je wat jouw positie is en past deze positie bij jouw visie op farmaceutische patiëntenzorg? Wat belemmert jou om je positie in te nemen? En wat kun je doen om je positie verder te versterken?

22 mei
6 juni
18 juni
26 juni

Teamtraining - teamontwikkeling

Omgaan met agressie

Agressie is een groeiende zorg in patiëntgesprekken. Het kan variëren van verbale uitlatingen tot fysieke confrontaties. Dit heeft vaak diepgaande effecten op het team. Hoe herken je agressief gedrag? En hoe leer je op een respectvolle manier je grenzen aangeven, zodat je jezelf kunt beschermen en toch professioneel blijft? Deze training geeft je inzicht in de complexiteit en diversiteit van agressief gedrag. 

11 juni
t/m 13 juni
2024

Apothekers

Hoe geef je kracht en kleur aan jouw persoonlijke leiderschapsstijl?

Elk persoon heeft een uniek palet aan kleur. Maar welke kleur (eigenschap) van jou mag meer kracht krijgen om zichtbaar te zijn? En welke kleur is al zo krachtig, dat die best wat zachter neergezet mag worden? In deze 3-daagse masterclass ontdek je wat jouw invloed is op het team en wat de invloed is van het team op jouw handelen.

14 oktober &
12 november
2024

Farmaceutisch consulenten, Farmakundigen en Teamleiders

Persoonlijk Leiderschap: Jouw skills maximaal inzetten!

Hoe stel je prioriteiten als je zoveel taken hebt? Hoe weten je collega’s waarvoor ze bij jou terecht kunnen? En hoe zorg je ervoor dat je niet verzandt in assistentenwerk omdat je door ziekteverzuim of verstek van assistenten steeds moet bijspringen? Deze masterclass is voor farmaceutisch consulenten, farmakundigen of teamleiders die willen werken aan professionele & persoonlijke ontwikkeling.

Najaar
2024
Apothekers

Hoe geef je kracht en kleur aan jouw persoonlijke leiderschapsstijl?

Elk persoon heeft een uniek palet aan kleur.  Maar welke kleur (eigenschap) van jou mag meer kracht krijgen om zichtbaar te zijn? En welke kleur is al zo krachtig, dat die best wat zachter neergezet mag worden? In deze 3-daagse masterclass ontdek je wat jouw invloed is op het team en wat de invloed is van het team op jouw handelen.

Niets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van ons trainingsaanbod en onze nieuwe trainingsdata?
Laat hier je e-mailadres achter en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Benieuwd wat KennisConnect voor jou kan betekenen?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Of je nu op zoek bent naar een training op maat of gewoon even wilt sparren, we komen graag met je in contact en denken met je mee! Je kunt ons bereiken door te bellen of een whatsapp te sturen naar ons telefoonnummer: 0529-224009. Stuur je liever een e-mail? Dat kan via: info@kennisconnect.nl of vul ons contactformulier in. Dan nemen we je zo snel mogelijk contact met je op.