Masterclass voor Farmakundigen, Consulenten en Teamleiders

Samen de vertaalslag naar de praktijk maken

Trainingen voor Farmakundigen, Consulenten en Teamleiders die het verschil willen maken

KennisConnect heeft met grote zorgvuldigheid een aantal trainingen voor teams ontwikkeld. Trainingen op het gebied van kwaliteitsdenken, farmaceutisch inhoudelijk handelen en persoonlijke ontwikkeling.  

Al onze trainingen zijn:

Waarom KennisConnect?

Kleine groepen tot max. 20 personen

Hoge waardering van eerdere deelnemers

Altijd met respect voor alle deelnemers

Trainingen op maat voor iedere organisatie

Praktisch ingestoken en direct toepasbaar

Teamtraining

Contra-indicaties in de apotheek, wat moet je ermee?

Tijdens deze training leren we je de achtergrond van Contra-indicaties zoals hartfalen en leverstoornissen. De kennis die je tijdens deze training op doet kun je gebruiken tijdens de afhandeling en in de communicatie naar de patiënt.

Teamtraining, Consultvoering

Gespreksvoering in de apotheek (Consultvoering)

Veel patiënten en apotheekbezoekers zien de apotheek alleen als een uitgiftepunt voor geneesmiddelen. Een plek waar ze eigenlijk zo snel mogelijk weer weg willen. Zonde en een gemiste kans, want de apotheek biedt zoveel meer! Hoe haal je de meeste informatie uit een gesprek met een patiënt?

Apothekers

Wat is jouw positie in het zorgveld?

Tijdens deze training krijg je aan de hand van casuïstiek uitleg over jouw specifieke rol in de patiëntenzorg. Goede zorg bestaat namelijk uit meer dan kennis alleen.

Benieuwd wat KennisConnect voor jou kan betekenen?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Of je nu op zoek bent naar een training op maat of gewoon even wilt sparren, we helpen je graag! Je kunt ons bereiken op telefoonnummer: 0529-224009. Stuur je liever een e-mail? Dat kan via: info@kennisconnect.nl of vul ons contactformulier in. Dan nemen we je zo snel mogelijk contact met je op!