Apothekers

Hoe geef je kracht en kleur aan jouw persoonlijke leiderschapsstijl?

Voor wie

Wil je meer informatie over deze masterclass?

Heb je interesse in onze masterclass, wil je even sparren over jouw situatie of ben je op zoek naar meer informatie? Laat dan je gegevens achter via het contactformulier. We komen graag met je in contact en denken graag met je mee!

Informatie over deze masterclass

Hoe geef je kracht en kleur aan jouw persoonlijke leiderschapsstijl?

Elk persoon heeft een uniek palet aan kleur. En net zoals bij een schilderij is het belangrijk dat de kleurencompositie harmonieus is en de stijl van de schilder onmiskenbaar. Welke kleur (eigenschap) van jou mag meer kracht krijgen om zichtbaar te zijn? En welke kleur is al zo krachtig, dat die best wat zachter neergezet mag worden? In deze masterclass ontdek je wat jouw invloed is op het team en wat de invloed is van het team op jouw handelen. Je onderzoekt je talenten en blinde vlekken. Je leert wat jouw leiderschapskwaliteiten zijn en hoe je meer kleurnuance kunt aanbrengen in de apotheek organisatie. Daarbij krijg je praktische handvatten om je werk-privé balans in kaart te brengen en onderzoek je waar je meer tijd aan wil besteden en waar juist minder.

Kortom; je ontdekt jouw unieke kracht en kleur als leider. Dit krachtige fundament resulteert in een duurzame verandering waarin jij je maximale potentieel benut, mensen inspireert en meer werkplezier ervaart. Dit geeft energie en draagt direct bij aan de teamspirit en eenheid van het team.

Het unieke concept

Je verblijft op een prachtige locatie, ver weg van de dagelijkse routine, zodat er veel ruimte is voor reflectie. De werkvormen zijn praktisch zodat je veel doet en ervaart. We werken in kleine groepen met intensieve begeleiding van 4 trainers/coaches.

Onze belofte

Als je maandag weer op je werk verschijnt en je collega’s vragen wat je hebt geleerd tijdens de 3-daagse, dan kun je daar geen eenduidig antwoord op geven. Maar je leven is veranderd, gegarandeerd!

Leerdoelen

Na afloop van de masterclass heb je:

  • Je spectrum aan opvattingen en oplossingsmogelijkheden voor actuele vraagstukken en/of problemen uit de eigen praktijk vergroot
  • Je professionele netwerk versterkt door met vakgenoten ervaringen, professionele normen & waarden en kennis te delen
  • Inzicht in je eigen (belemmerende) patronen
  • Inzicht in jouw leiderschapsstijl zodat je op een authentieke wijze jouw koers kunt bepalen
  • Inzicht in je drijfveren, patronen en onderstromen die jouw communicatiestijl beïnvloeden
  • Je functioneren als professional op het gebied van samenwerking, communicatie, organisatie en management versterkt

Praktische informatie

Accreditatie
De masterclass is geaccrediteerd met 18 punten voor ziekenhuisapothekers en 19,5 punten voor openbaar apothekers en poliklinisch apothekers en valt onder kleinschalige interactieve nascholing. De CanMEDs zijn als volgt verdeeld:

  • Communicatie (communicator) 40%
  • Samenwerking (collaborator) 40%
  • Organisatie (leader) 20%

Deze masterclass organiseren we samen met Marieke Liem, hoofd ziekenhuisapotheker en Carolien Wierda, bedrijfskundige.

Heb je interesse in onze masterclass?

Heb je interesse in onze masterclass? Meld je dan aan via onderstaand inschrijfformulier!

Wil je meer informatie of eerst even sparren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We komen graag met je in contact en denken met je mee. Je kunt ons bereiken door te bellen of een whatsapp te sturen naar ons telefoonnummer: 0529-224009. Stuur je liever een e-mail? Dat kan via: info@kennisconnect.nl of vul ons contactformulier in. Dan nemen we je zo snel mogelijk contact met je op.

Meld je aan voor de masterclass

Belangrijk om te weten: mocht je na inschrijving onverhoopt toch verhinderd zijn, laat dat ons dan minimaal 30 dagen voorafgaand aan de datum van de masterclass weten. Bij niet tijdige afmelding zijn wij helaas genoodzaakt de kosten voor de masterclass in rekening te brengen.

Aanmeldformulier voor de masterclass

Bekijk al onze masterclasses voor apothekers

Masterclass
Tijdens deze training staat de vraag “Wat is jouw positie in het zorgveld?” centraal. Dit is best een lastige vraag. Hoe ziet het zorgveld eruit? Weet je wat jouw positie is en past deze positie bij jouw visie op farmaceutische patiëntenzorg? Wat belemmert jou om je positie in te nemen? En wat kun je doen om je positie verder te versterken?
Masterclass
Je vechthouding laat zien wie je bent! Door middel van de vechtsport MMA wordt je fysiek uitgedaagd om zo jezelf beter te leren kennen. Op een andere manier dan je misschien gewend bent, maar één ding is zeker: het opent nieuwe luiken en je leert jezelf (nog) beter kennen! Durf jij het aan?
Masterclass
Ben jij klaar om het werkklimaat in jouw apotheek naar een hoger niveau te tillen? Als apotheker speel je een cruciale rol in het creëren en behouden van een positieve en inclusieve werkomgeving. In deze masterclass krijg je handvatten om hier direct mee aan de slag te gaan en ontdek je hoe een positieve werkcultuur jouw team kan omvormen naar een topteam.