Apothekers

Je vechthouding laat zien wie je bent!

Voor wie

Wil je meer informatie over deze masterclass?

Heb je interesse in onze masterclass, wil je even sparren over jouw situatie of ben je op zoek naar meer informatie? Laat dan je gegevens achter via het contactformulier. We komen graag met je in contact en denken graag met je mee!

Informatie over deze masterclass

Je vechthouding laat zien wie je bent!

Durf jij het aan?

In een dojo onder professionele begeleiding het gevecht aangaan? Dat kan vanaf nu met de nieuwste aanwinst in ons aanbod: een MMA-training waarin je fysiek wordt uitgedaagd om zo jezelf beter te leren kennen. Soms gebeurt er tijdens het vechten iets in je lichaam waar je je nog niet bewust van was. Wat wordt er getriggerd? En herken je dat gevoel in ‘alledaagse’ situaties, op je werk of misschien wel thuis? Dat is waar we samen naar op zoek gaan.

Wat jij mag leren, ontdek je alleen door het zelf te doen. Maar in de praktijk blijkt dat MMA-training je patronen leert herkennen, zodat je ze kunt doorbreken. Je leert waar je grenzen liggen en hoe je die ook kunt bewaken. Je wordt veerkrachtiger en kunt tegenslagen (letterlijk in dit geval ;-)) beter incasseren.

Belangrijk om te weten!

Kennis van vechtsport is zeker geen vereiste. Het programma wordt afgestemd op de deelnemers. Er is ruimte voor zelfreflectie en inbreng van eigen vraagstelling en knelpunten. Er wordt gewerkt met kleine groepen (maximaal 6-8 deelnemers) zodat een veilig klimaat ontstaat en er veel ruimte is om te leren.

Wil je meer lezen? In ons blog: ‘Bewustwording door in beweging te komen!’ vertellen we hoe wij zelf deze training aan den lijve hebben ondervonden en wat het ons heeft gebracht.

Deze masterclass organiseren we samen met Elon Timmerman van Mikiri.

Heb je interesse in onze masterclass?

Heb je interesse in onze masterclass? Meld je dan aan via onderstaand inschrijfformulier!

Wil je meer informatie of eerst even sparren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We komen graag met je in contact en denken met je mee. Je kunt ons bereiken door te bellen of een whatsapp te sturen naar ons telefoonnummer: 0529-224009. Stuur je liever een e-mail? Dat kan via: info@kennisconnect.nl of vul ons contactformulier in. Dan nemen we je zo snel mogelijk contact met je op.

Meld je aan voor de masterclass

Belangrijk om te weten: mocht je na inschrijving onverhoopt toch verhinderd zijn, laat dat ons dan minimaal 30 dagen voorafgaand aan de datum van de masterclass weten. Bij niet tijdige afmelding zijn wij helaas genoodzaakt de kosten voor de masterclass in rekening te brengen.

Ik meld mij aan voor deze masterclass samen met mijn collega's

Bekijk al onze masterclasses voor apothekers

Masterclass
Tijdens deze training staat de vraag “Wat is jouw positie in het zorgveld?” centraal. Dit is best een lastige vraag. Hoe ziet het zorgveld eruit? Weet je wat jouw positie is en past deze positie bij jouw visie op farmaceutische patiëntenzorg? Wat belemmert jou om je positie in te nemen? En wat kun je doen om je positie verder te versterken?
3-daagse Masterclass
Elk persoon heeft een uniek palet aan kleur. Maar welke kleur (eigenschap) van jou mag meer kracht krijgen om zichtbaar te zijn? En welke kleur is al zo krachtig, dat die best wat zachter neergezet mag worden? In deze 3-daagse masterclass ontdek je wat jouw invloed is op het team en wat de invloed is van het team op jouw handelen.