Apothekers

Wat is jouw positie in het zorgveld?

Voor wie

Wil je meer informatie over deze masterclass?

Heb je interesse in onze masterclass, wil je even sparren over jouw situatie of ben je op zoek naar meer informatie? Laat dan je gegevens achter via het contactformulier. We komen graag met je in contact en denken graag met je mee!

Informatie over deze masterclass

Wat is jouw positie in het zorgveld?

Hoe communiceer je effectief met je directe collega’s, huisartsen, medisch specialisten, verpleegkundigen en patiënten? Ben je in staat om optimaal af te stemmen met je multidisciplinaire werkomgeving om jouw farmaceutische boodschap over te brengen?

Tijdens deze masterclass staat de vraag ‘Wat is jouw positie in het zorgveld?’ centraal. Dit is best een lastige vraag. Hoe ziet het zorgveld eruit? Weet je wat jouw positie is en past deze positie bij jouw visie op farmaceutische patiëntenzorg? Wat belemmert jou om je positie in te nemen? En wat kun je doen om je positie verder te versterken?

Uniek aan deze masterclass is dat het interdisciplinair is voor zowel openbare, poliklinische als ziekenhuisapothekers. Samenwerken en begrijpen van elkaars werelden helpt in het leveren van optimale farmaceutische patiëntenzorg. Een masterclass waarbij je vooral zelf aan de slag gaat en de ervaring van je collega’s gebruikt.

Er wordt gewerkt met kleine groepen (maximaal 12 deelnemers) zodat een veilig klimaat ontstaat en er veel ruimte is om te oefenen. Wat het je precies gaat brengen, kunnen we je niet zeggen. Eerdere deelnemers geven aan dat ze het verrassend, leerzaam en inspirerend vinden. We horen veel terug dat het inzicht heeft gegeven en veel stof tot nadenken.

Leerdoelen

Na het volgen van deze masterclass:

  • Begrijp je hoe een verschillende context leidt tot een verschillend behandeladvies
  • Kun je op een effectieve manier informatie verzamelen bij zowel de patiënt als betrokken zorgprofessionals
  • Kun je reflecteren op het verloop van het gesprek met patiënt en betrokken zorgprofessionals
  • Kun je je inleven in de situatie van de patiënt en diens omgeving over de benodigde patiëntenzorg
  • Kun je jouw communicatie positief beïnvloeden
  • Heb je inzicht in je eigen drijfveren en belemmeringen

Deze masterclass organiseren we samen met Marjolijn Duisenberg, ziekenhuisapotheker en coach bij Zorgmuse.

Heb je interesse in onze masterclass?

Heb je interesse in onze masterclass? Meld je dan aan via onderstaand inschrijfformulier!

Wil je meer informatie of eerst even sparren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We komen graag met je in contact en denken met je mee. Je kunt ons bereiken door te bellen of een whatsapp te sturen naar ons telefoonnummer: 0529-224009. Stuur je liever een e-mail? Dat kan via: info@kennisconnect.nl of vul ons contactformulier in. Dan nemen we je zo snel mogelijk contact met je op.

Meld je aan voor de masterclass

Belangrijk om te weten: mocht je na inschrijving onverhoopt toch verhinderd zijn, laat dat ons dan minimaal 30 dagen voorafgaand aan de datum van de masterclass weten. Bij niet tijdige afmelding zijn wij helaas genoodzaakt de kosten voor de masterclass in rekening te brengen.

Aanmeldformulier voor de masterclass

Bekijk al onze masterclasses voor apothekers

Masterclass
Je vechthouding laat zien wie je bent! Door middel van de vechtsport MMA wordt je fysiek uitgedaagd om zo jezelf beter te leren kennen. Op een andere manier dan je misschien gewend bent, maar één ding is zeker: het opent nieuwe luiken en je leert jezelf (nog) beter kennen! Durf jij het aan?
3-daagse Masterclass
Elk persoon heeft een uniek palet aan kleur. Maar welke kleur (eigenschap) van jou mag meer kracht krijgen om zichtbaar te zijn? En welke kleur is al zo krachtig, dat die best wat zachter neergezet mag worden? In deze 3-daagse masterclass ontdek je wat jouw invloed is op het team en wat de invloed is van het team op jouw handelen.
Masterclass
Ben jij klaar om het werkklimaat in jouw apotheek naar een hoger niveau te tillen? Als apotheker speel je een cruciale rol in het creëren en behouden van een positieve en inclusieve werkomgeving. In deze masterclass krijg je handvatten om hier direct mee aan de slag te gaan en ontdek je hoe een positieve werkcultuur jouw team kan omvormen naar een topteam.