Apothekers

Stap uit je comfortzone om te kunnen groeien

KennisConnect button tijd voor 100 procent werkplezier

Masterclasses voor gedreven apothekers

KennisConnect heeft in samenwerking met (ziekenhuis) apothekers en bedrijfskundige geaccrediteerde trainingen ontwikkeld op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.  

Al onze masterclasses zijn:

Waarom KennisConnect?

Kleinschalige interactieve nascholing

Hoge waardering van eerdere deelnemers

Altijd met respect voor alle deelnemers

Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Geaccrediteerd en direct toepasbaar

Masterclass voor apothekers

Wat is jouw positie in het zorgveld?

Tijdens deze training staat de vraag ‘Wat is jouw positie in het zorgveld?’ centraal. Dit is best een lastige vraag. Hoe ziet het zorgveld eruit? Weet je wat jouw positie is en past deze positie bij jouw visie op farmaceutische patiëntenzorg? Wat belemmert jou om je positie in te nemen? En wat kun je doen om je positie verder te versterken?

Masterclass voor zorgprofessionals

Je vechthouding laat zien wie je bent!

In een dojo onder professionele begeleiding het gevecht aangaan? Je vechthouding laat zien wie je bent! Door middel van de vechtsport MMA wordt je fysiek uitgedaagd om zo jezelf beter te leren kennen. Op een andere manier dan je misschien gewend bent, maar één ding is zeker: het opent nieuwe luiken en je leert jezelf (nog) beter kennen! Durf jij het aan?

Masterclass voor apothekers

Hoe geef je kracht en kleur aan jouw persoonlijke leiderschapsstijl?

Elk persoon heeft een uniek palet aan kleur. Maar welke kleur (eigenschap) van jou mag meer kracht krijgen om zichtbaar te zijn? En welke kleur is al zo krachtig, dat die best wat zachter neergezet mag worden? In deze 3-daagse masterclass ontdek je wat jouw invloed is op het team en wat de invloed is van het team op jouw handelen.

Persoonlijk leiderschap

Masterclass 'Jouw skills maximaal inzetten!'

Wil je als leidinggevende écht het verschil maken en werken aan je persoonlijke ontwikkeling en leiderschap? Bekijk dan onze masterclass speciaal voor farmakundigen, farmaceutisch consulenten en teamleiders!

Niets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van ons trainingsaanbod en onze nieuwe trainingsdata? Laat hier je e-mailadres achter en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!