Onze werkwijze

De missie van KennisConnect is het creëren van veilige, menselijke zorg. Dat heeft zin én geeft zin!

KennisConnect button gepassioneerd plezier hartgrondig

Onze werkwijze

Naast dat je als zorgprofessional moet voldoen aan alle wettelijke vereisten en richtlijnen, is het behouden van een gemotiveerd en enthousiast team net zo belangrijk! Dit is geen eenmalig project, maar een permanent proces. Om constant te kunnen voldoen dienen alle elementen in evenwicht te zijn. KennisConnect helpt je hierbij en begeleidt je bij iedere stap van dat proces. Dit doen we door de zes elementen te verwerken in onze geaccrediteerde trainingen en masterclasses én in onze intervisie en coaching sessies. 

Alle elementen samen ontwikkelen
een bloeiende & levendige organisatie
Welk deel kan wel wat energie gebruiken?
Versterking

Kennis & kunde

Verbreed je kennis met onze inhoudelijke, praktijkgerichte trainingen. In de apotheek is kennis essentieel. Onze praktijkgerichte trainingen voorzien je van de juiste tools om theoretische kennis effectief toe te passen, waardoor de zorgverlening wordt versterkt.

Perspectief

Missie & strategie

Missie en strategie geven het managementteam een gezamenlijk doel en richting. Een heldere rolverdeling zorgt voor efficiënte taakuitvoering en synergie. Deze combinatie biedt een perspectief waarin elk teamlid zijn of haar bijdrage begrijpt en gezamenlijk naar doelen streeft.

Energie

Persoonlijk leiderschap

Werk vanuit je kracht en inspireer. Wij ondersteunen je in het ontwikkelen van jezelf, zodat je effectief leiding kunt geven aan je team. Leer werken vanuit je eigen kracht en inspireer anderen om hetzelfde te doen. Dit geeft energie voor jou en de mensen om je heen!

"Onze werkwijze helpt je om alle elementen echt te verankeren in je zorgorganisatie. Zodat het niet voelt als een verplichting, maar juist als een energieke invulling voor een gezonde en levendige zorgorganisatie.”

Groeien

Teamontwikkeling

Teamgroei is de sleutel tot succesvolle samenwerking. Deze teamtrainingen versterken de basis van het team, waardoor het ‘wij-gevoel’ ontstaat. Dit resulteert in meer plezier, heldere grenzen, verbeterde productiviteit en veilige zorg.

Dynamiek

Duurzame inzet

Zet werkplezier blijvend op de kaart! Een positieve teamdynamiek vereist duurzame inspanningen. We moedigen aan om op een speelse manier aan deze dynamiek te werken. Zo behoud je werkplezier en haal je het beste uit de werknemers.

Heb je interesse in onze HiTeam box? Neem dan contact met ons op!  

Reflectie

Intervisie

Intervisie is een waardevol instrument voor professionele groei en zelfreflectie. Door het delen van ervaringen en het ontvangen van constructieve feedback van collega’s, krijg je inzicht in je eigen handelen. Blinde vlekken worden zichtbaar.

Wil jij ook (weer) een bloeiende en levendige organisatie? 

Bekijk ons uitgebreide aanbod of neem eens vrijblijvend contact met ons op. We horen graag waar je tegen aan loopt en denken met je mee!