Over KennisConnect

Wij zijn de mentale pleister van jouw team en geven nieuwe inzichten van buitenaf

KennisConnect button gepassioneerd plezier hartgrondig

Samen zorg dragen

KennisConnect golfjes energiegroep

Elke zorgprofessional handelt met de beste intentie. Dat is ons uitgangspunt. Altijd! Maar is de beste intentie ook de juiste? Wij zijn de mentale pleister van jouw team en geven nieuwe inzichten van buitenaf. Dit zorgt voor meer plezier onderling, heldere grenzen, betere productiviteit én veilige zorg voor de cliënt. Dit doen we niet alleen, maar samen met onze betrokken en ervaren trainers.

Eigenaar en trainer

Marlies Schippers

Marlies haar kracht ligt in het motiveren en verbinden van mensen. Ze is betrokken, nieuwsgierig en mensgericht. Met haar creatieve en energieke benadering inspireert ze anderen om het beste uit zichzelf te halen. Ze gelooft sterk in de holistische benadering van zorg en streeft naar een fijne werkomgeving voor zorgprofessionals waarin het welzijn van de patiënt centraal staat.

Eigenaar en trainer

Rianne Schrijver

Rianne haar kracht ligt in het plannen en organiseren. Ze is een echte doener en zorgt ervoor dat elke training een vertaalslag heeft naar de praktijk. Haar doel is om werkplezier te brengen in de zorgsector. Met haar luisterend oor, kennis en betrokkenheid is ze een waardevolle bron voor zorgprofessionals die streven naar groei en succes in de zorg.

Trainer

Marieke Liem

Marieke is een gevoelsmens pur sang. Haar oprechte interesse in anderen en haar passie voor communicatie maken haar een fijne trainer en collega. Ze combineert humor met eerlijkheid en oprechtheid, waardoor ze een bijzondere band opbouwt met haar deelnemers. Als ziekenhuisapotheker en hoofd van de vakgroep is ze een inspiratiebron voor velen.

Trainer

Carolien Wierda

Carolien is een creatieve en vriendelijke persoonlijkheid. Haar flexibiliteit en vermogen om een veilige setting te creëren maken haar een geliefde trainer. Als bedrijfskundige, docent, supervisor en yogadocent combineert ze haar passies om anderen te inspireren en te motiveren. Haar positieve instelling en humor brengen een levendige sfeer in haar trainingen, waarbij leren en plezier hand in hand gaan.

Foto van Marleen ten Berge
Trainer

Marleen ten Berge

Marleen brengt rust en vriendelijkheid waar ze ook gaat. Ze is enthousiast, secuur en betrokken wat haar maakt tot een gewaardeerde collega en apotheker. Met haar praktijkgerichte aanpak en expertise brengt ze complexe theorie moeiteloos over en inspireert ze anderen om ook naar zichzelf te kijken. Als trainer straalt ze vertrouwen uit en weet ze anderen te motiveren tot actie.

Foto van Corien de Groot
Trainer

Corien de Groot

Corien beschikt over een schat aan farmaceutische kennis en ervaring. Haar enthousiasme en ruimdenkendheid maken haar een inspirerende collega en trainer. Als apotheker met ruime praktijkervaring weet ze als geen ander de brug te slaan tussen theorie en praktijk. Haar vrolijkheid en positieve instelling werken aanstekelijk.

Trainer

Marjolijn Duisenberg

Marjolijn is een ware creatieve geest. Haar ruimdenkendheid en openhartigheid maken haar een gewaardeerde collega. Ze denkt graag buiten de box en gaat obstakels niet uit de weg. Met haar diepgaande vragen daagt ze mensen uit tot zelfreflectie. Als ziekenhuisapotheker en coach heeft ze een schat aan ervaring in het begeleiden van anderen naar groei en ontwikkeling.

Foto van Linda Middelkoop
Trainer

Linda Middelkoop

Linda kent als geen ander de praktijkproblemen uit de apotheek. Haar enthousiasme en leergierigheid maken haar een waardevolle kracht binnen ons team. Bescheiden maar vastberaden, weet ze altijd haar doelen te bereiken. Als farmaceutisch consulent brengt ze haar praktijkervaring naar de training en inspireert ze anderen met haar positieve instelling.

Trainer

Hilde Jelsma

Hilde is een buitengewoon behulpzaam en open persoon. Ze staat echt ergens voor en schuwt niet om dit duidelijk te maken. Haar vrolijke en positieve houding werkt aanstekelijk op haar omgeving. Als openbaar apotheker combineert ze haar kracht met haar liefde voor het vak. Haar bereidheid om anderen te ondersteunen en haar vastberadenheid maken haar een waardevolle toevoeging aan ons team.

Foto van Bouchra el Bouazzaoui
Trainer

Bouchra el Bouazzaoui

Bouchra is een bron van enthousiasme en creëert binnen no-time een veilige setting binnen een team. Met haar stralende gezicht weet ze iedereen om haar heen te inspireren. Haar humor en aanstekelijke positiviteit maken haar een fijne trainer en collega. Als intervisiecoach en poliklinisch apotheker heeft ze een schat aan ervaring en kennis om te delen.

Trainer

Marloes Schrijver

Marloes is een ware verbinder die buiten de gebaande paden durft te denken. Met haar lef en vastberadenheid weet ze anderen te inspireren om actie te ondernemen. Haar talent om complexe ideeën helder te verwoorden en haar scherpzinnigheid maken haar een waardevolle toevoeging aan elk team. Als coach en hoofd HR weet ze precies de vinger op de zere plek te leggen en anderen uit te dagen tot groei.

Trainer

Mina Guerrouj

Mina brengt in groepen een gevoel van rust en kalmte. Met haar oprechtheid en eerlijkheid creeërt ze een sfeer van vertrouwen waarin mensen zich op hun gemak voelen. Haar zachtaardige maar alerte karakter maken haar een gewaardeerde collega en trainer. Als vertrouwenspersoon en openbaar apotheker put ze uit haar uitgebreide mensenkennis om anderen te helpen groeien.

Trainer

Marieke Buter

Marieke straalt rust en vriendelijkheid uit. Haar openheid en behulpzame karakter maken haar een geliefde trainer. Met achtergrond in de forensische psychiatrie brengt ze unieke expertise naar trainingen. Als teamcoach stimuleert ze beweging in teams en individuen. Met haar humor maakt ze zelfs moeilijke onderwerpen lichter, waardoor deelnemers zich comfortabel voelen en openstaan voor groei. 

Foto van Lidushka Ruegebrink
Communicatie adviseur

Lidushka Ruegebrink

Lidushka is een meester in het vertellen van mooie verhalen en verbinden van mensen. Haar communicatieve vaardigheden en positief kritische instelling maken haar een waardevolle gesprekspartner. Ze weet snel te schakelen en houdt anderen scherp met haar vindingrijke geest en humor. Als communicatiespecialist brengt ze structuur en helderheid in ons bedrijf.

Management support en webdesign

Saskia Strobbe

Saskia straalt als een zonnetje en haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Ze is precies en positief kritisch, altijd op zoek naar mogelijkheden en oplossingen. Als duizendpoot weet ze moeiteloos te schakelen en houdt ze de energie in ons team hoog. Door het inzetten van haar organisatorische vaardigheden en proactieve houding, zorgt ze ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Benieuwd wat KennisConnect voor jou kan betekenen?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Of je nu op zoek bent naar een training op maat of gewoon even wilt sparren, we komen graag met je in contact en denken met je mee! Je kunt ons bereiken door te bellen of een whatsapp te sturen naar ons telefoonnummer: 0529-224009. Stuur je liever een e-mail? Dat kan via: info@kennisconnect.nl of vul ons contactformulier in. Dan nemen we je zo snel mogelijk contact met je op.