Persoonlijke ontwikkeling voor teams

optimale samenwerking
Groeien als team
Groeien als team 1024 683 KennisConnect

Groeien als team!

Door te groeien als team ervaar je het ‘wij-gevoel’, leer je elkaar beter begrijpen en kun je nóg fijner samenwerken met elkaar. Met veel plezier stellen we een teamtraining samen voor jouw team. Deze teamtrainingen maken we op maat. Hierin nemen we jouw vragen mee. Dat zou kunnen zijn het ‘wij-gevoel’ stimuleren binnen het team, elkaar leren begrijpen en/of zorgen voor verbinding tussen de teamleden. Ervoor zorgen dat jullie als team groeien! Dit doen wij vanuit een positieve benadering. Veiligheid en vertrouwen is de basis voor een sterk team. Dit verwerken we in de training.

Onze aanpak:

  • We plannen een (online) afspraak met je in
  • We bespreken wat jij met je team wil bereiken
  • Je krijgt van ons een voorstel op maat

Lees hier onze blogs:

Postitiviteit en veilgheid van belang in een team

Coaching
Coaching
Coaching 1024 1024 KennisConnect

Coaching

Tijdens een coaching traject werken we samen aan het behalen van jouw persoonlijke doelen. Een doel kan zijn om bijvoorbeeld beter te communiceren, maar ook om weerbaarder te worden of assertiever. Samen bepalen we de persoonlijke doelen van het coaching traject. Eventueel aangevuld met het doel van de opdrachtgever.

Veilige en vertrouwde omgeving

We hechten grote waarde aan een veilige en vertrouwde omgeving tijdens het coaching traject. Om te kunnen reflecteren is het namelijk van essentieel belang dat je volledig jezelf kunt zijn. Soms vragen we je om tijdens een intervisiebijeenkomst een stapje buiten je comfortzone te gaan. Zo leer je aanspraak te doen op ‘andere delen’ van jezelf en verruim je je kijk op situaties.

Vanzelfsprekend staan we voor een persoonlijke benadering en een open sfeer.

Ons aanbod 

Een coaching traject bestaat uit 5 tot 10 sessies van ongeveer 1,5 uur. We bieden coaching in een veilige omgeving buiten de eigen werkplek van de coachee. Het is vertrouwelijk, we delen de inhoud van de sessies niet met de opdrachtgever. Met de coachee gaan we aan het werk met de onderstroom, dus alles wat je niet ziet. Door dat te doen, zal het gedrag dat je wel ziet (de bovenstroom) ook veranderen.

Wil je samen met je team werken aan jouw functioneren en dat van het team? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van intervisie.

Intervisie
Intervisie
Intervisie 1024 1024 KennisConnect

Intervisie

Met intervisie krijg je inzicht in je eigen gedrag in voor jou lastige situaties. Door bewust te zijn van je eigen handelen krijg je meer grip op situaties en ben je in staat om meer invloed hierop uit te oefenen. 

Veilige en vertrouwde omgeving

We hechten grote waarde aan een veilige en vertrouwde omgeving tijdens de intervisie. Om te kunnen reflecteren is het namelijk van essentieel belang dat je volledig jezelf kunt zijn. Soms vragen we je om tijdens een intervisiebijeenkomst een stapje buiten je comfortzone te gaan. Zo leer je aanspraak te doen op ‘andere delen’ van jezelf en verruim je je kijk op situaties.

Vanzelfsprekend staan we voor een persoonlijke benadering en een open sfeer.

Opzet intervisie 

Voordat je naar de intervisie komt, denk je na over een casus die je kunt inbrengen. Tijdens de intervisiebijeenkomst is er ruimte voor 2 casussen. De intervisie wordt begeleid door Marlies of Rianne. We zorgen voor een gestructureerd verloop met een persoonlijk karakter. De techniek die we toepassen kan per keer verschillen. 

Ons aanbod

De intervisie bestaat uit minimaal twee bijeenkomsten per jaar. Waarom we dit zo doen? Wij vinden openheid en vertrouwen erg belangrijk en dat bereiken we niet met 1 sessie. De intervisiebijeenkomst duurt maximaal 3 uur per sessie. We geven de voorkeur aan een locatie buiten de eigen apotheek, zo ben je echt even weg van het werk en kun je je richten op jezelf. 

Wij gebruiken cookies om het surfgedrag op de website te analyseren.