Reviews

Lees wat deelnemers over onze trainingen zeggen

Teamtrainingen

Trainingen voor apothekers

Susanne Marczinsky, ziekenhuisapotheker

Dank voor de meer dan waardevolle dagen vorige week. Alles klopte voor mij. De plek (slapen, eten, omgeving), de mensen die ook de training volgden en het programma (zo goed over nagedacht). En jullie zijn 4 pracht vrouwen samen, zacht maar zo krachtig.

Lara, apothekersassistent

Ik vond het leuk dat het korte filmpjes waren. Zo blijft je aandacht er beter bij en is het leuker om te bekijken. Ook vond ik de manier waarop het verteld werd, leuk en prettig om te bekijken/luisteren.

Helga, apothekersassistent
Apotheek Flevowijk

Over deze aandoening is weinig tot geen cursus van bekend. Korte en duidelijke uitleg. Erg overzichtelijk! Ik geef de E-learning een 9!

Sanne, apothekersassistent
Apotheek Flevowijk

Het is een onderwerp wat heel actueel is & in de apotheek qua medicatie toch nog niet heel bekend. Daarom is deze E-learning zeker een aanrader. Bewuster van de risico’s van een maagverkleining en de bijbehorende medicatie. Door de afwisseling van tekst en korte filmpjes, loopt de E-learning vlot in elkaar over. Ik geef de E-learning een 8,5!

Anneke Sprangers, ziekenhuisapotheker
Bravis ziekenhuis

In een ontspannen sfeer elkaar snel leren kennen met een aantal pittige, maar waardevolle oefeningen. Dit zorgt er de rest van de dagen voor dat je volledig jezelf kan zijn. Aan de slag met kernkwaliteiten, valkuilen, communiceren en leiderschap. Genoten van deze cursus.

Wilma, openbaar apotheker

Ik heb de 3-daagse van Innerconnect ervaren als een ‘cadeau voor mezelf’. Ik heb nieuwe – verrassende – inzichten opgedaan (zowel over mezelf, als over hoe anders de voorkeuren van anderen kunnen zijn), kennis gemaakt met yoga, genoten van de vrije tijd voor mezelf en de prachtige omgeving en inspirerende gesprekken gevoerd. Ik vind het een voordeel dat deze training met collega-apothekers is, omdat ze snappen hoe het werkt in een apotheek. Een echte aanrader!

Wat heeft je team aan theorie als ze het niet kunnen toepassen in de praktijk

Kennisconnect slaat bruggen tussen praktijk en theorie

Openbaar apotheker

Ik wil dat mijn team intrinsiek gemotiveerd is en dat ze zich bewust zijn van nut & noodzaak van risicovolle processen in de apotheek

Ziekenhuis apotheker

Ik wil bewustwording creëren bij zorgprofessionals rondom High Risk Medicatie. We zijn in het ziekenhuis immers gezamenlijk verantwoordelijk voor de patiëntveiligheid

Zorgmanager

Ik vind het niet fijn dat iedereen werkt volgens zijn eigen regels. De inspectie is geweest en het medicatieproces moet in korte termijn op orde

Wij gebruiken cookies om het surfgedrag op de website te analyseren.