Reviews

Lees wat deelnemers over onze trainingen zeggen

Teamtrainingen

apothekers training

Trainingen voor apothekers

Evelyn Schuil-Vlassak, apotheker, samenwerkende apotheken Rijn & Gouwe

“Heel blij met de begeleiding en nascholing van de 2 dames van KennisConnect in onze apotheken. Onze apothekersassistenten kunnen nu heel praktisch aan de slag met slikproblemen.”

Mathieu Joppe, Mondria Advies

KennisConnect heeft zorginstelling den Bouw kundig en zeer adequaat geholpen bij het analyseren en verbeteren van het medicatiebeleid. Conclusies en aanbevelingen werden aan ons in duidelijke, goed leesbare rapportages gepresenteerd.

Susanne Marczinsky, ziekenhuisapotheker

Dank voor de meer dan waardevolle dagen vorige week. Alles klopte voor mij. De plek (slapen, eten, omgeving), de mensen die ook de training volgden en het programma (zo goed over nagedacht). En jullie zijn 4 pracht vrouwen samen, zacht maar zo krachtig.

Lara, apothekersassistent

Ik vond het leuk dat het korte filmpjes waren. Zo blijft je aandacht er beter bij en is het leuker om te bekijken. Ook vond ik de manier waarop het verteld werd, leuk en prettig om te bekijken/luisteren.

Helga, apothekersassistent
Apotheek Flevowijk

Over deze aandoening is weinig tot geen cursus van bekend. Korte en duidelijke uitleg. Erg overzichtelijk! Ik geef de E-learning een 9!

Sanne, apothekersassistent
Apotheek Flevowijk

Het is een onderwerp wat heel actueel is & in de apotheek qua medicatie toch nog niet heel bekend. Daarom is deze E-learning zeker een aanrader. Bewuster van de risico’s van een maagverkleining en de bijbehorende medicatie.

Wat heeft je team aan theorie als ze het niet kunnen toepassen in de praktijk

Kennisconnect slaat bruggen tussen praktijk en theorie

openbare apotheek

Openbaar apotheker

Ik wil dat mijn team intrinsiek gemotiveerd is en dat ze zich bewust zijn van nut & noodzaak van risicovolle processen in de apotheek

ziekenhuisapotheek

Ziekenhuis apotheker

Ik wil bewustwording creëren bij zorgprofessionals rondom High Risk Medicatie. We zijn in het ziekenhuis immers gezamenlijk verantwoordelijk voor de patiëntveiligheid

zorginstelling

Zorgmanager

Ik vind het niet fijn dat iedereen werkt volgens zijn eigen regels. De inspectie is geweest en het medicatieproces moet in korte termijn op orde

Wij gebruiken cookies om het surfgedrag op de website te analyseren.