Coaching

Coaching

Tijdens een coaching traject werken we samen aan het behalen van jouw persoonlijke doelen. Een doel kan zijn om bijvoorbeeld beter te communiceren, maar ook om weerbaarder te worden of assertiever. Samen bepalen we de persoonlijke doelen van het coaching traject. Eventueel aangevuld met het doel van de opdrachtgever.

Veilige en vertrouwde omgeving

We hechten grote waarde aan een veilige en vertrouwde omgeving tijdens het coaching traject. Om te kunnen reflecteren is het namelijk van essentieel belang dat je volledig jezelf kunt zijn. Soms vragen we je om tijdens een intervisiebijeenkomst een stapje buiten je comfortzone te gaan. Zo leer je aanspraak te doen op ‘andere delen’ van jezelf en verruim je je kijk op situaties.

Vanzelfsprekend staan we voor een persoonlijke benadering en een open sfeer.

Ons aanbod 

Een coaching traject bestaat uit 5 tot 10 sessies van ongeveer 1,5 uur. We bieden coaching in een veilige omgeving buiten de eigen werkplek van de coachee. Het is vertrouwelijk, we delen de inhoud van de sessies niet met de opdrachtgever. Met de coachee gaan we aan het werk met de onderstroom, dus alles wat je niet ziet. Door dat te doen, zal het gedrag dat je wel ziet (de bovenstroom) ook veranderen.

Wil je samen met je team werken aan jouw functioneren en dat van het team? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van intervisie.

Voor wie

 • Zorgprofessionals
Informatie
 • Externe locatie
 • Op maat
Neem contact met mij op over coaching  • Medicatieveiligheid onder de loep
   Waarom krijgt medicatieveiligheid zoveel aandacht? Wat maakt het werken met medicatie zo risicovol? En wat is jouw rol en verantwoordelijkheid binnen het medicatieproces? Daar gaan we in deze training mee aan de slag!
  • Jouw invloed op psychologische veiligheid in de apotheek
   Als je wilt dat binnen jouw team positiviteit de norm is, op respectvolle wijze wordt samengewerkt en iedereen openstaat voor het geven en ontvangen van feedback dan is psychologische veiligheid een belangrijke randvoorwaarde. En daarin kunnen kleine dingen, grote impact hebben.
  Wij gebruiken cookies om het surfgedrag op de website te analyseren.