Hoe geef je kracht en kleur aan jouw persoonlijk leiderschap?

Hoe geef je kracht en kleur aan jouw persoonlijk leiderschap?

Elk persoon heeft een uniek palet aan kleur. En net zoals bij een schilderij is het belangrijk dat de kleurencompositie harmonieus is en de stijl van de schilder onmiskenbaar. Welke kleur (eigenschap) van jou mag meer kracht krijgen om zichtbaar te zijn? En welke kleur is al zo krachtig, dat die best wat zachter neergezet mag worden? In deze masterclass ontdek je wat jouw invloed is op het team en wat de invloed is van het team op jouw handelen. Je onderzoekt je talenten en blinde vlekken. Je leert wat jouw leiderschapskwaliteiten zijn en hoe je meer kleurnuance kunt aanbrengen in de apotheek organisatie. Daarbij krijg je praktische handvatten om je werk-privé balans in kaart te brengen en onderzoek je waar je meer tijd aan wil besteden en waar juist minder.

Kortom; je ontdekt jouw unieke kracht en kleur als leider. Dit krachtige fundament resulteert in een duurzame verandering waarin jij je maximale potentieel benut, mensen inspireert en meer werkplezier ervaart. Dit geeft energie en draagt direct bij aan de teamspirit en eenheid van het team.

Het unieke concept

Je verblijft op een prachtige locatie, ver weg van de dagelijkse routine, zodat er veel ruimte is voor reflectie. De werkvormen zijn praktisch zodat je veel doet en ervaart. We werken in kleine groepen met intensieve begeleiding van 4 trainers/coaches.

Onze belofte

Als je maandag weer op je werk verschijnt en je collega’s vragen wat je hebt geleerd tijdens de 3-daagse, dan kun je daar geen eenduidig antwoord op geven. Maar je leven is veranderd, gegarandeerd!

Na afloop van de masterclass heb je:

 • je professionele netwerk versterkt door met vakgenoten ervaringen, professionele normen & waarden en kennis te delen.
 • je spectrum aan opvattingen en oplossingsmogelijkheden voor actuele vraagstukken en/of problemen uit de eigen praktijk vergroot.
 • inzicht in je eigen (belemmerende) patronen.
 • inzicht in jouw leiderschapsstijl zodat je op een authentieke wijze jouw koers kunt bepalen
 • inzicht in je drijfveren, patronen en onderstromen die jouw communicatiestijl beïnvloeden
 • je functioneren als professional op het gebied van samenwerking, communicatie, organisatie en management versterkt.

Accreditatie

De masterclass is geaccrediteerd met 18 punten voor openbaar apothekers en voor ziekenhuisapothekers en valt onder kleinschalige interactieve nascholing. De CanMEDs zijn als volgt verdeeld:

 • Communicatie (communicator) 40%
 • Samenwerking (collaborator) 40%
 • Organisatie (leader) 20%

Deze masterclass organiseren we samen met:

Ik meld mij aan voor deze masterclass  Meer over Marieke en Carolien

  Marieke is sinds 2000 ziekenhuisapotheker, waarna ze gepromoveerd is en gewerkt heeft in verschillende ziekenhuizen. Op dit moment is ze hoofd apotheek in ziekenhuis Rivierenland. In 2018 besloot ze haar al lang bestaande interesse (communicatie en psychologie) verder op te pakken door een 2-jarige communicatieopleiding te volgen.  Deze heeft ze inmiddels met veel plezier afgerond. Graag had ze dat wat ze o.a. in deze opleiding heeft geleerd al veel eerder gehoord. Daarom wil ze dit nu graag verder verspreiden.

   

  Carolien behaalde in 2001 haar Mastertitel (MSc) Bedrijfskunde (General Management) aan Nyenrode Business Universiteit en is sindsdien actief in het internationale gebied van sales, HRM en marketing. Ook heeft zij als docent ruim 8 jaar colleges verzorgd voor de faculteit Accountancy, Finance & Marketing aan de University of Aruba. Zij is daarnaast internationaal erkend Yoga Alliance E-RYT500 yoga-instructeur en oprichtster van Yoga bij Lien. Haar gepassioneerde en mensgerichte levenshouding wordt weerspiegeld in haar stijl van lesgeven, die door studenten wordt omschreven als respectvol, down-to-earth en inspirerend.

  Voor wie & accreditatie

  • Kleinschalige interactieve nascholing
  • Openbaar apothekers: 19,5 punten
  • Ziekenhuisapothekers: 18 punten
  Varianten
  • 3 aaneengesloten dagen met overnachtingen
  • 3 losse dagen
  Datum
  • 11 juni 2024 (start 9:30 uur) tot en met 13 juni 2024 (eindtijd 17 uur) (locatie: Otterlo)
  • Losse dagen van 9:30 uur tot 17 uur: 6 februari 2024, 4 maart 2024 en 28 maart 2024 (locatie: Wezep)
  Kosten
  • 3 aaneengesloten dagen: €1875,- ex. btw. Meld je aan voor 1 maart 2024 en betaal slechts €1697,-
  • 3 losse dagen: €1575,- ex btw. Meld je aan voor 1 januari 2024 en betaal slechts €1297,-

  Alle prijzen zijn inclusief trainingsprogramma, overnachtingen, eten en drinken.

  Locaties
  Wij gebruiken cookies om het surfgedrag op de website te analyseren.