Intervisie

Intervisie

Met intervisie krijg je inzicht in je eigen gedrag in voor jou lastige situaties. Door bewust te zijn van je eigen handelen krijg je meer grip op situaties en ben je in staat om meer invloed hierop uit te oefenen. 

Veilige en vertrouwde omgeving

We hechten grote waarde aan een veilige en vertrouwde omgeving tijdens de intervisie. Om te kunnen reflecteren is het namelijk van essentieel belang dat je volledig jezelf kunt zijn. Soms vragen we je om tijdens een intervisiebijeenkomst een stapje buiten je comfortzone te gaan. Zo leer je aanspraak te doen op ‘andere delen’ van jezelf en verruim je je kijk op situaties.

Vanzelfsprekend staan we voor een persoonlijke benadering en een open sfeer.

Opzet intervisie 

Voordat je naar de intervisie komt, denk je na over een casus die je kunt inbrengen. Tijdens de intervisiebijeenkomst is er ruimte voor 2 casussen. De intervisie wordt begeleid door Marlies of Rianne. We zorgen voor een gestructureerd verloop met een persoonlijk karakter. De techniek die we toepassen kan per keer verschillen. 

Ons aanbod

De intervisie bestaat uit minimaal twee bijeenkomsten per jaar. Waarom we dit zo doen? Wij vinden openheid en vertrouwen erg belangrijk en dat bereiken we niet met 1 sessie. De intervisiebijeenkomst duurt maximaal 3 uur per sessie. We geven de voorkeur aan een locatie buiten de eigen apotheek, zo ben je echt even weg van het werk en kun je je richten op jezelf. 

Voor wie

 • Zorgprofessionals
Informatie
 • Incompany of extern
 • Op maat
 • 8 tot 10 deelnemers
 • Accreditatie in overleg
Neem contact met mij op over intervisie  • Medicatieveiligheid onder de loep
   Waarom krijgt medicatieveiligheid zoveel aandacht? Wat maakt het werken met medicatie zo risicovol? En wat is jouw rol en verantwoordelijkheid binnen het medicatieproces? Daar gaan we in deze training mee aan de slag!
  • Jouw invloed op psychologische veiligheid in de apotheek
   Als je wilt dat binnen jouw team positiviteit de norm is, op respectvolle wijze wordt samengewerkt en iedereen openstaat voor het geven en ontvangen van feedback dan is psychologische veiligheid een belangrijke randvoorwaarde. En daarin kunnen kleine dingen, grote impact hebben.
  Wij gebruiken cookies om het surfgedrag op de website te analyseren.