Professionaliseringsdagen

Professionaliseringsdagen voor apothekers

Op veler verzoek hebben we een vervolg ontwikkeld op de 3-daagse Masterclass Persoonlijke Ontwikkeling & Leiderschap! De professionaliseringsdagen zijn bedoeld om je weer bewust te maken van de elementen denken, doen en voelen in jouw werk- en leefstijl.

Hoe communiceer je effectief met je directe collega’s, huisartsen, medisch specialisten en de patiënt? Ben je in staat om je optimaal af te stemmen met je multidisciplinaire werkomgeving om jouw (farmaceutische) boodschap over te brengen?
Deze professionaliseringsdagen zijn voor (ziekenhuis-)apothekers die willen werken aan professionele & persoonlijke ontwikkeling; deze zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit alles met de intentie om de patiënt optimaal van dienst te kunnen zijn.
Gedurende elke bijeenkomst is er ruimte voor zelfreflectie en inbreng van eigen vraagstelling en knelpunten.

Deze masterclass organiseren we samen met:

 

Ik meld mij aan voor deze masterclass

  29 & 30 juni 2022


  Voor wie & accreditatie

  • Openbaar apothekers: 13 punten
  • ziekenhuisapothekers: 13 punten
  Datum
  • 21 en 22 september 2022
  Kosten

  €985,- (inclusief trainingsprogramma, tussendoortjes en lunch)

  Locatie

  's Graveland (nabij Hilversum)

  • Samen beslissen over bijwerkingen
   “Zo’n bijwerking is vervelend, maar hoort erbij. Dat heb je al verschillende keren uitgelegd. Maar nu vraagt de patiënt alweer hoe het zit!“ Een training over kennis afgestemd op je gevoel: farmaceutische patiëntenzorg met Hoofd & Hart.
  • Medicatiebegeleiding in de 1e en 2e lijn
   “Je hebt alles geregeld, iedereen is op de hoogte wat er moet gebeuren. Waarom duurt het dan nog dagen voordat de patiënt met ontslag kan?“ Een training over kennis afgestemd op je gevoel: farmaceutische patiëntenzorg met Hoofd & Hart.
  • Farmaceutisch redeneren
   “Je kent de laatste richtlijnen uit je hoofd en tóch neemt die ene arts nooit een advies van je over“ Een training over kennis afgestemd op je gevoel: farmaceutische patiëntenzorg met Hoofd & Hart
  Wij gebruiken cookies om het surfgedrag op de website te analyseren.