Professionaliseringsdagen

Professionaliseringsdagen voor apothekers

Op veler verzoek hebben we een vervolg ontwikkeld op de 3-daagse Masterclass Persoonlijke Ontwikkeling & Leiderschap! De professionaliseringsdagen zijn bedoeld om je weer bewust te maken van de elementen denken, doen en voelen in jouw werk- en leefstijl.

Hoe communiceer je effectief met je directe collega’s, huisartsen, medisch specialisten en de patiënt? Ben je in staat om je optimaal af te stemmen met je multidisciplinaire werkomgeving om jouw (farmaceutische) boodschap over te brengen?
Deze professionaliseringsdagen zijn voor (ziekenhuis-)apothekers die willen werken aan professionele & persoonlijke ontwikkeling; deze zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit alles met de intentie om de patiënt optimaal van dienst te kunnen zijn.
Gedurende elke bijeenkomst is er ruimte voor zelfreflectie en inbreng van eigen vraagstelling en knelpunten.

Deze masterclass organiseren we samen met:

 

Ik meld mij aan voor deze masterclass

  29 & 30 juni 2022


  Voor wie & accreditatie

  • Openbaar apothekers: 13 punten
  • ziekenhuisapothekers: 13 punten
  Datum
  • 21 en 22 september 2022
  Kosten

  €985,- (inclusief trainingsprogramma, tussendoortjes en lunch)

  Locatie

  's Graveland (nabij Hilversum)

  • Medicatieveiligheid onder de loep
   Waarom krijgt medicatieveiligheid zoveel aandacht? Wat maakt het werken met medicatie zo risicovol? En wat is jouw rol en verantwoordelijkheid binnen het medicatieproces? Daar gaan we in deze training mee aan de slag!
  • Jouw invloed op psychologische veiligheid in de apotheek
   Als je wilt dat binnen jouw team positiviteit de norm is, op respectvolle wijze wordt samengewerkt en iedereen openstaat voor het geven en ontvangen van feedback dan is psychologische veiligheid een belangrijke randvoorwaarde. En daarin kunnen kleine dingen, grote impact hebben.
  Wij gebruiken cookies om het surfgedrag op de website te analyseren.