Werkwijze

Ons 5 stappenplan

1. Inventariseren knelpunten

We nemen gratis contact met je op. Telefonisch of door middel van beeldbellen inventariseren we waar je tegenaan loopt in de dagelijkse praktijk. Op deze manier kunnen we hier extra accent op leggen in het praktijkgedeelte.

2. Je ontvangt een voorstel op maat!

Wij vinden het belangrijk dat we een training bieden, die echt bij je past. Die helemaal aan je wensen voldoet. Wij geloven dat de theorie altijd toepasbaar moet zijn in de praktijk.

3. Aan de slag met de theorie en opdrachten

De deelnemers kunnen het theoriegedeelte online doen. In onze online academie. Dit zijn geen lappen tekst maar leuke, korte filmpjes. Zo kan iedereen het theoriegedeelte op zijn of haar eigen moment doen. De deelnemers vullen het opdrachtenblad in en nemen dit blad mee naar het praktijkgedeelte.

4. Aan de slag met de praktijk

Alles wat de deelnemers geleerd hebben in het theoriegedeelte gaan ze nu toepassen in de praktijk! Dit doen we het liefst fysiek. Op deze manier zijn we écht in contact met de deelnemers.

5. Terugkoppeling

Wij koppelen onze constateringen én het evaluatieformulier naar je terug. Zo ben je altijd op hoogte van resultaten van de training.

Wij gebruiken cookies om het surfgedrag op de website te analyseren.