Werkwijze

Ons 5 stappenplan

1. Inventariseren knelpunten

We nemen gratis contact met je op. Telefonisch of door middel van beeldbellen inventariseren we waar je tegenaan loopt in de dagelijkse praktijk. Op deze manier kunnen we hier extra accent op leggen in het praktijkgedeelte.

2. Je ontvangt onze toolkit

In deze kit zit een brief voor de deelnemers, een inlogcode voor onze online academie en een opdrachtenblad. Dit kun je rechtstreeks doorsturen naar de deelnemers.

3. Aan de slag met de theorie en opdrachten

De deelnemers doen het theoriegedeelte online. In onze online academie. Dit zijn geen lappen tekst maar leuke, korte filmpjes. Zo kan iedereen het theoriegedeelte op zijn of haar eigen moment doen. De deelnemers vullen het opdrachtenblad in en nemen dit blad mee naar het praktijkgedeelte.

4. Aan de slag met de praktijk

Alles wat de deelnemers geleerd hebben in het theoriegedeelte gaan ze nu toepassen in de praktijk! Dit doen we incompany. Omdat we het theoriegedeelte al online hebben gedaan duurt dit gedeelte maximaal 1,5 uur. Zo kan iedereen weer op tijd naar huis.

5. Terugkoppeling

Wij koppelen onze constateringen én het evaluatieformulier naar je terug. Zo ben je altijd op hoogte van resultaten van de training.

Wij gebruiken cookies om het surfgedrag op de website te analyseren.